Samsun Tso'dan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Aydın'a Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Kasım ayı başında kurulan Samsun Kamu Hastaneler Birliği'nin Genel Sekreterliği görevine atanan Uzm.Dr.Hasan Rıza Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Kasım ayı başında kurulan Samsun Kamu Hastaneler Birliği'nin Genel Sekreterliği görevine atanan Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, kurumun yapısı hakkında bilgi verdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Demirci, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Katip Üyesi Koray Uludoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç, Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Mali Hizmetler Daire Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Taşdemir ile İdari İşler Daire Başkanı İbrahim Küçük'ün de hazır bulunduğu ziyarette Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, kurumun yapısı hakkında bilgi verdi.

Kamu hastanelerinin Samsun'da daha iyi ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla gereken çalışmaları yapacaklarını ifade eden Hasan Rıza Aydın, "Birliğin kurulmasıyla birlikte hastane ve ağız ve diş sağılığı merkezlerinin yönetim anlayışı da değişmiştir. Birliğimize, 16 hastane ile iki ağız ve diş sağlığı merkezi bağlı. Artık genel sekreter ve başkanlar ile hastane yöneticileri başarısı karne notuna bağlı ve sözleşmeli statüde çalışmaktadır. Birliğe bağlı hastaneler, hastane yönetici tarafından yönetilecektir. Hastane yöneticisine bağlı olarak başhekimlik, idari ve Mali hizmetler ile sağlık bakım hizmetleri müdürlükleri görev yapacaktır. Çağa uygun yeni yapılanmanın sağlıkta kaliteyi daha da yükselteceğine inanıyorum. İnşallah ileride hep birlikte iyi şeyler göreceğiz." dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Genel Sekreter Aydın ve Daire Başkanlarına görevlerinde başarılar dileyerek, "Sağlıktaki yeni olan bu sistem inşallah iyi olacak. Dünyada ve Avrupa'da da sistemleri incelediğimizde buradaki benzerlikler var. Yeni yapılanmada göreve gelen bu değerli ekibin kentimize ve halkımıza güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Birlikte ne zaman, ne yapmamız gerekiyorsa her zaman yanınızdayız. Yeter ki şehrimize güzel hizmetler yapılsın." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder