Karabük'teki Hastanelerin Birleşmesi

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin: "Devlet hastanelerinin birleştirilmesi, vatandaşa sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde sunmak için düşünülmüş bir proje"

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, devlet hastanelerinin birleştirilmesinin, vatandaşa sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde sunmak için düşünülmüş bir proje olduğunu bildirdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Karabük'te sağlık alanında önemli yatırımların olduğunu belirtti.

Sağlık il müdürünün birleşmeyle ilgili yaptığı çalışmaları Sağlık Bakanlığı'na sunduğunu anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Bakanlığımız da bu çalışmayı onayladı. Birleşme kararı böylelikle verilmiş oldu. Şirinevler Mahallemizde yeni hastane inşaatı devam ediyor. Karabük dışındaki insanların bile rağbet edeceği hastaneye kavuşuyoruz. Karabük Üniversitesi de bu hastaneyi uygulama hastanesi olarak kullanacak. Üniversitedeki eğitim görevlilerimiz bu hastanede sağlık hizmeti verecekler. Bu Karabük için ve Karabüklüler için çok önemli bir durum. Hastanelerin birleştirilmesi böyle güzel olayları da karşımıza getirecektir. Devlet hastanelerinin birleştirilmesi, vatandaşa sağlık hizmetlerini daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde sunmak için düşünülmüş bir proje."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder