Manisa'nın en büyük hastanesi yapılıyor

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Soma'da yapımına başlanan devlet hastanesinin inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Soma'daki hastanenin Manisa'nın en büyük hastanesi olacağını kaydeden Yurttaş, "Soma çok şanslı, Manisa'da hiçbir kamu binası bu kadar büyüklükte değil. Manisa'da kamu binaları içersinde 50 Bin metre karelik bir alan yok. Kısmet olursa bu hastanemizin temelini en kısa zamanda atarak Temmuz ayında bina yükselmeye başlayacak ve inşallah 2014 seçimlerine kadar hastane tamamlanacak" dedi.

Manisa Milletvekili Yurttaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti İlçe Başkanı M. Ali Özkan, İl Genel Meclis üyeleri Ali Sezer, Ahmet Akar, İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Demiraslan, Soma Beşyol Devlet Hastanesi Başhekimi Yunus Serbes ve partililerle birlikte, Turgutalp Beldesi'nde yapımı süren 300 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Hastane inşaatını yürüten firma sorumlusu inşaat mühendisi Enes Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Yurttaş, hastanenin 5 yıldızlı otel ayarında olacağını ve Soma'ya uzun süre hizmet vereceğini söyledi. Yurttaş, "AK Parti milletin sorunlarını biliyor, hizmeti hızlı bir şekilde getiriyor ve yerinde inceliyor. Amacımız Soma'nın uzun zamandan bu yana hayalini kurduğu güzel bir hastane kazandırmak" diye konuştu.
Ak Parti öncesi hükümetlere de gönderme yapan Yurttaş, "Bir havuz düşünün dibi çatlak. Bu çatlaktan faydalanan, bu havuzdan uçanan hortumları biz engelledik. Hortumcuların hortumlarını kestik. Şimdi ise, bu havuzun suyu taşıyor ve millet bağını bahçesini suluyor. Hizmet millete yansıyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder